Чернівці: Завершено поточний ремонт проїжджих частин на 65-ти вулицях міста

Чернівці: Завершено поточний ремонт проїжджих частин на 65-ти вулицях міста

15.08.13 08:18 0 899
Учора, 13 серпня, депутати Чернівецької міської ради, члени тимчасової контрольної комісії з вивчення питання ремонту та утримання автошляхів у Чернівцях заслухали звіти працівників департаменту житлово-комунального господарства та керівників підприємств, які проводять капітальний ремонт основних доріг нашого міста.

На із запланованих 114 вулиць завершено поточний ямковий ремонт проїжджих частин на 65 вулицях. Переважно це вулиці, якими їздить громадський транспорт. Для виконання цих дорожніх робіт освоєно 21,5 млн. грн. із виділених бюджетом 61,8 млн. грн.

Як повідомив голова тимчасової контрольної комісії з вивчення питання ремонту та утримання автошляхів у м. Чернівцях Володимир Бешлей, за невеликий відрізок часу дорожники повністю замінили комунікації на вулицях Ентузіастів, Каспрука, Боярка. Зараз ці вулиці готуються до укладання асфальтобетону, вартість робіт складе понад 4,3 млн. грн. Продовжується заміна водопроводу на вулиці Богдана Хмельницького, через кілька днів розпочнуться роботи із заміни зливової каналізації.

Також міська влада не забуває і про пішоходів. Зараз активно проводиться капітальний ремонт тротуарів на вулицях Головній, Ткачука, Боярка, Франка. Підсумкове засідання контрольної комісії відбудеться 15 серпня 2013 р. Всього ж за попередній період відбулося 9 робочих засідань комісії.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: керівник ...
Наступна новина: Національна академія наук ...

КОМЕНТАРІ