Призначено начальника Хотинської ОДПІ ГУ Міндоходів у Чернівецькій області

Призначено начальника Хотинської ОДПІ ГУ Міндоходів у Чернівецькій області

15.08.13 08:23 0 1422
Вчора, колективу Хотинської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області представили нового начальника – Комова Вадима Ігоровича.

З нагоди призначення начальника інспекції відбулася урочиста нарада за участі заступника начальника – начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Просяника Володимира Миколайовича, який ознайомив присутніх із відповідним наказом Міністерства доходів і зборів України та привітав новопризначеного керівника ОДПІ. Володимир Миколайович у промові звернув увагу на ті завдання які стоять перед колективом та зазначив, що для їх виконання необхідні високий рівень професіоналізму і повна самовіддача. Також наголосив, про необхідність цілеспрямовано втілювати основне завдання - створення комфортної для бізнесу і громадян системи податкового та митного сервісу.

Серед присутніх на нараді були - перший заступник голови Хотинської районної державної адміністрації Корнівський Олександр Григорович, заступник голови Кельменецької районної державної адміністрації Світлий Анатолій Васильович, Голова Хотинської районної ради Руденко Дмитро Іванович, Голова Кельменецької районної ради Власов Дмитро Васильович, Хотинський міський голова Варгуляк Геннадій Борисович, в.о.прокурора Хотинського району Петрович Віталій Васильович, в.о. голови Хотинського районного суду Галичанський Олег Іванович, заступник начальника Хотинського районного відділу УМВС України у Чернівецькій області Попадюк Микола Васильович, начальник управління державної казначейської служби України у Хотинському районі Романюк Олександр Васильович, начальник відділу державної виконавчої служби Хотинського районного управління юстиції Ватаманюк Олег Васильович, начальник управління Пенсійного фонду у Хотинському районі Швець Леонід Васильович.

Почесні гості вітали новопризначеного начальника та висловили надію на подальшу плідну співпрацю, конструктивний діалог з усіма гілками влади Хотинщини для забезпечення рівних конкурентних умов для ведення бізнесу і поліпшення його ділової активності.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області Олег ...

КОМЕНТАРІ