У Волинській області у Ковелі – оновлена автостанція

У Волинській області у Ковелі – оновлена автостанція

15.08.13 08:14 0 920
Після реконструкції у Ковелі відкрили автобусну станцію. В урочистостях з цієї нагоди взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко.

«Ковель називають містом залізничників, але автобусне сполучення має аж ніяк не менше значення для міста. А, відтак, пасажирські перевезення повинні бути якісними і для ковельчан, і для гостей міста, і для тих, хто ці послуги надає», - зазначив він. В реконструкцію і облаштування цього транспортного комплексу вкладено 1 мільйон 300 тисяч гривень. Оновлений автовокзал став не лише сучасним функціональним об’єктом інфраструктури Ковеля, а й – естетичним фрагментом архітектурного ансамблю міста.

Олександр Башкаленко зазначив, що відтепер пасажири матимуть і комфорт, і безпеку: у приміщеннях автостанції та на платформах облаштовано відеонагляд. Важлива також і доступність цього громадського об’єкту для людей з обмеженими фізичними можливостями. Суттєва кращі умови праці отримав і персонал автостанції. А це теж неабиякий стимул для того, аби якнайповніше задовольнити потреби пасажирів.

«шня наша урочистість це – ще одне результативне втілення національного плану дій, проголошеного Президентом України. Нові Україна і Волинь розбудовуються. За останні три роки в розвиток інфраструктури нашого краю держава асигнувала понад 850 мільйонів гривень. А це – сотні реальних і дуже потрібних людям великих і малих об’єктів», - зазначив посадовець.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі користувачам ...

КОМЕНТАРІ