На Хмельниччині відкрита 103-тя місцева пожежна команда

На Хмельниччині відкрита 103-тя місцева пожежна команда

15.08.13 08:07 0 809
Питання гасіння пожеж в сільській місцевості досить гостро стоїть не тільки в Хмельницькій області, а й в усій державі. Цьому сприяє значна віддаленість пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС від більшості населених пунктів, особливо сільських, адже після виникнення пожежі вирішальними є перші хвилини, коли ще можна врятувати палаючу будівлю та її мешканців. Саме тому на Хмельниччині для рятувальників ДСНС та місцевої влади одним із пріоритетних завдань є створення пожежних команд в сільській місцевості.

Так, 14 серпня в селі Голенищево Летичівського району урочисто стала до бойового чергування 103-та місцева пожежна команда. На відкриття підрозділу завітали керівники районної влади та представники Головного управління ДСНС у Хмельницькій області, які урочисто перерізали стрічку та побажали пожежникам наснаги в нелегкій, але почесній справі рятувати людські життя та матеріальні цінності. Начальник Головного управління Борис Болібрух вручив працівникам місцевої пожежної команди телевізор, бойовий одяг та цінні подарунки, а також відзначив грамотами голову сільської ради Сергія Адамського та директора ТОВ «Летичів Агро» Миколу Слободянюка, які прийняли активну участь у створенні пожежного підрозділу.

Слід зазначити, що завдяки вмілим діям підрозділів місцевих пожежних команд з початку року на території області ліквідовано 72 пожежі, врятовано не одне людське життя та значні матеріальні цінності.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі за землю ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ