На Хмельниччини зафіксовано трикратне скорочення перевірок бізнесу

На Хмельниччини зафіксовано трикратне скорочення перевірок бізнесу

15.08.13 08:12 0 789
Завдяки застосуванню регіональними органами Міндоходів ризикоорієнтованої системи відбору платників для перевірок у поточному році в області значно зменшено кількість планових документальних перевірок в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Якщо торік на цю дату було проведено 186 таких контрольно-перевірочних заходів, то протягом січня-липня цього року в цілому по області проведено 69 планових перевірок суб’єктів господарювання.

«Суттєвим є той факт, що результативність планових перевірок в поточному році склала 94 відсотки. Це свідчить про якісний доперевірочний рівень роботи аудиторів по суб’єктах «групи ризику». Зрештою, трикратне зменшення кількості перевірок жодним чином не позначилось на результативності наповнення бюджету. Варто зазначити, що невтручання у діяльність легального бізнесу – це не рекламна кампанія регіонального представництва Міністерства доходів і зборів, а один із стратегічних напрямків його діяльності», – зазначає перший заступник начальнику Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області Володимир Михайлюк.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: за ...
Наступна новина: В Ужгороді міліція ...

КОМЕНТАРІ