У Хмельницькому безробітних навчали основам підприємництва

У Хмельницькому безробітних навчали основам підприємництва

15.08.13 08:17 0 945
Про те, як створити власний бізнес власними руками, йшлося у ході семінару для незайнятого населення, який днями був проведений у міському центрі зайнятості за участю фахівців Державної податкової інспекції у місті Хмельницькому Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області.

Працівники відділу активної підтримки безробітних міського фонду зайнятості розповіли учасникам семінару про основні види підприємницької діяльності в обласному центрі, ознайомили учасників семінару з механізмом отримання виплати допомоги по безробіттю на відкриття власної справи. Також майбутні підприємці довідалися про вимоги підприємницької діяльності до особистості та розглянули формулу провадження успішного бізнесу «Людина – ідея – ресурси».

У продовження розмови начальник інформаційно-комунікаційного відділу ДПІ у м. Хмельницькому Вікторія Літвіцька та головний державний інспектор цього відділу Галина Бескидевич проінформували присутніх про діючі системи оподаткування, спрощену систему оподаткування для суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб, особливості роботи на загальній системі оподаткування тощо.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кримінальні витівки ...
Наступна новина: Інтернет-шахраї ...

КОМЕНТАРІ