В Івано-Франківській області іскра творчості в міліцейських серцях

В Івано-Франківській області іскра творчості в міліцейських серцях

15.08.13 08:08 0 1023
14 серпня у Центральному народному домі, що в м. Івано-Франківськ визначили переможців першого етапу Всеукраїнського фестивалю творчості колективів органів внутрішніх справ області «Зорепад Світязя». Конкурс довів, що правоохоронці не тільки сумлінно працюють над зміцненням законності та правопорядку в суспільстві, але й розвивають свої таланти.

У піснях, які виконували офіцери міліції, йшлося про нелегку міліцейську службу, обов’язок перед батьківщиною тих людей, які «завжди в строю» і будь-коли приходять на допомогу, щоб захистити, врятувати, допомогти.

За словами правоохоронців, головною метою конкурсу є створення умов для духовного збагачення, організації змістовного дозвілля особового складу міліції, покращення патріотичного та естетичного виховання серед працівників, а головне - підвищення рівня довіри населення до міліції.

Журі конкурсу, яке очолив його голова – заступник начальника УМВС в області Леонід Бейчук та члени – радник начальника обласного УМВС України Володимир Перетятко, диригент оркестру УМВС Ярослав Геців, заслужений артист України, колишній працівник ОВС Володимир Коваленко та заслужений артист України Михайло Попелюк, які обрали переможців конкурсу, та відзначили за талановитими правоохоронцями ряд номінацій.

Так, у номінації «Найкраща співоча родина» перемогли діти правоохоронців Яремчанського МВ – гурт «Петрос». «Кращим співочим колективом» було визнано гурт «Мажори», який представляв Богодчанський РВ. За «Кращу вокальну композицію» відзначили талановиту представницю Рогатинського РВ Надію Скиданович. У номінації «Золотий голос фестивалю» переміг оперуповноважений карного розшуку Калуського МВ Ігор Баран. У номінації «Срібний голос» приз дістався працівникові УКЗ УМВС Володимиру Возняку. «Кращим сімейним колективом» визнано дочку та сина працівника Тисменицького райвідділу міліції - Соломію та Остапа Римиків. Приз глядацьких симпатій виборов представник Івано-Франківського міського відділу міліції Роман Павлюк. «Зірку міліції» вручили міліціонеру спецпідрозділу груп затримання УДСО УМВС Андрієві Гниді. «Гран-прі» першого етапу конкурсу завоював працівник спецпідрозділу «Грифон» Михайло Літинський.

Почесне третє місце посів представник Надвірнянського РВ Андрій Насадюк. За друге місце дипломом та відзнакою нагородили представника Галицького РВ Володимира Лисака. Найвищу винагороду завоювала дочка правоохоронця, юна співачка Марія-Вікторія Востренкова.

Переможці першого етапу конкурсу візьмуть участь у двох наступних турах, другий із яких відбудеться в Івано-Франківську під час святкування Дня незалежності України, а пізніше захищатимуть честь обласної міліції на третьому заключному етапі, який проходитиме у м. Луцьк з 5-го по 8-ме вересня поточного року.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ