Кримінальні витівки одеситок на Прикарпатті

Кримінальні витівки одеситок на Прикарпатті

15.08.13 08:17 0 1262
Учора працівники Долинського райвідділу міліції затримали в Болехові двох аферисток із Одеської області, які минулого четверга обшахрували пенсіонерку з села Міжріччя.

52-річна жителька Котовського району та її молодша спільниця з Болграда, пересувалися Долинським районом на таксі. Смагляві жінки втерлися в довір’я до старенької селянки, якій уже за вісімдесят. Старша зловмисниця розповідала, що вона жертвує гроші на церкви, роздає кошти малозабезпеченим людям. На підтвердження своєї «доброти» зняла з себе «золоті прикраси» й віддала господині. Та розчулилася, й коли пройдисвітка попросила поміняти долари та євро на гривні, начебто на допомогу людям, без вагань вийняла зі скрині всі свої збереження – п’ять тисяч гривень.

Після того, як смагляві невідомки покинули помешкання, господиня похвалилася подарунками перед сусідами. Виявилося, що прикраси – не золоті, а гроші – сувенірні. Завдячуючи професійній роботі долинських міліціонерів, аферисток розшукали й затримали. Вони їздили Болеховом на таксі й, мабуть, вишукували нові жертви. Як розповів керівник карного розшуку Долинського РВ УМВС майор міліції Дмитро Щеглюк, наразі встановлюється причетність одеситок до вчинення схожих злочинів.

Водночас міліція застерігає людей, особливо жінок похилого віку, не надто довіряти улесливим незнайомцям, а тим більше доручати їм своє майно чи гроші. Застерігаємо, що в разі виникнення подібних ситуацій негайно потрібно повідомляти в міліцію на номер 102.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ