“Львівщина зацікавлена у співпраці із великими Лоу-кост компаніями”, – Віктор Шемчук

“Львівщина зацікавлена у співпраці із великими Лоу-кост компаніями”, – Віктор Шемчук

15.08.13 08:16 0 845
Голова Львівської обласної державної адміністрації 14 серпня зустрівся із генеральним директором авіакомпанії “Візз Ейр Україна” Акошем Бушом та генеральним директором Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Романом Гонтаревим. Основною темою для зустрічі стало розширення напрямків авіасполучення між Львовом та іншими містами Європи та країн СНД.

Зокрема, Акош Буш в рамках зустрічі зазначив, що уже наступного року компанія “Віз Ейр Україна” запланувала базувати на території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького літак Аеробус-320. Це дасть можливість збільшити пасажиропотік через аеропорт на 200 тис. чоловік щорічно, а також залучити додаткові робочі місця.

Віктор Шемчук наголосив, що Львівщина зацікавлена у співпраці із низькобюджетними повітряними перевізниками, адже це дасть можливість значно розширити географію рейсів із нашого краю та у зворотному напрямку. Уже мова йде про чотири додаткових рейси зі Львова до Італії, Іспанії, Великобританії та Ізраїлю.

« для нас вкрай важливо вирішити питання щодо авіасполучення “Львів(Україна) – Тель-Авів(Ізраїль)”, оскільки цей напрямок є цікавим мешканцям Галичини», – зазначив Акош Буш.

Своєю чергою голова ОДА наголосив, що звернеться у Міністерство інфраструктури України щодо прискорення процедури організації нового повітряного напрямку між Львовом та Тель-Авівом. У планах авіакомпанії “Візз Ейр Україна” також є розвиток авіасполучення між нашим містом та містами Росії, Грузії, Азербайджану та Казахстану.

«Нещодавно ми провели переговори із послом Казахстану в Україні, який запевнив, що зацікавлений у прямому авіасполученні між Львовом та Астаною, оскільки багато гостей із Казахстану хотіли б відпочивати й оздоровлюватись саме на теренах Львівської області, – зазначив Віктор Шемчук. – До того ж ми зацікавлені й у тому, аби львів’яни мали можливість літати не лише на відпочинок, але й у справах. Саме тому, розширення напрямків авіасполучення вкрай важливе для нашого регіону», – наголосив очільник області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ