У Львові відкрився «Дім надії» для дівчат із соціально незахищених родин

У Львові відкрився «Дім надії» для дівчат із соціально незахищених родин

15.08.13 08:01 0 798
На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», у 2013-2014 роках передбачено розширення мережі соціальних центрів матері та дитини для забезпечення соціального супроводу матерів з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Як повідомили у департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації, у Львівській області створено центр матері та дитини, який надає послуги з реабілітації та соціальної адаптації жінок, що через складні життєві обставини мають намір відмовитись від новонароджених дітей.

Так, нещодавно у м. Львові на вул. Равській, 6 було відкрито та освячено приміщення «Дому надії» для дівчат із соціально незахищених родин. У будинку зможуть проживати дівчата віком від 18 до 23 років.

Нагадаємо, 11 вересня 2008 року був освячений камінь майбутнього «Дому надії», будівництво якого здійснювалося з ініціативи та постійної підтримки вірних Едмонтської єпархії УГКЦ у Канаді. Сестри-служебниці забезпечать потребуючих дівчат місцем проживання та готуватимуть їх до самостійного життя шляхом формування активної життєвої позиції, втілення християнських цінностей у суспільного середовищі.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У "Феррарі" спростовують ...
Наступна новина: Житомирщина: в дитячому ...

КОМЕНТАРІ