До 22-ї річниці Незалежності України у Чернігові проходитиме одинадцятий міський фестиваль культури і мистецтв "Серпневий зорепад"

До 22-ї річниці Незалежності України у Чернігові проходитиме одинадцятий міський фестиваль культури і мистецтв "Серпневий зорепад"

15.08.13 08:27 0 861
14 серпня у Чернігівській міській раді під керівництвом секретаря міського голови Олега Шеремета відбулось засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення у м. Чернігові 22-ої річниці незалежності України. У заході взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів Чернігівської міської ради.

З планом проведення основних урочистих заходів, присвячених відзначенню Дня Державного Прапора та 22-ї річниці Незалежності України у рамках Одинадцятого міського фестивалю культури і мистецтв "Серпневий зорепад”, присутніх ознайомив начальник управління культури міської ради Олег Васюта. Зокрема, він зазначив, що для жителів та гостей міста готується насичена святкова програма, різноманітні культурно-масові та спортивні заходи.

Серед них:

23 серпня, 10.00 – на Красній площі біля обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та вручення паспортів громадянина України;

23 серпня, 15.00 – у обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка - урочисті збори та святковий концерт майстрів мистецтв і художніх колективів Чернігівщини;

24 серпня о 8.30 у всіх храмах - проведення Молитви за Україну;

24 серпня о 10.00 - покладання квітів до пам’ятника Т. Г. Шевченку, 10.30 - до пам'ятного знаку «Борцям за волю і незалежність України» за участю керівництва органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представників політичних партій, громадських об’єднань;

24 серпня о 12.00 у Центральному парку культури та відпочинку - відкриття виставки квітів і плодів "Щастя краси";

о 14.00. у парку проводитиметься мистецький фестиваль "Сорока ух", у якому 6 ресторанів міста змагатимуться у мистецтві приготування ухи. Очікуються також учасники з Білорусі та Росії.

24 серпня з 19.00 до 22.00 на Красній площі для жителів та гостей міста буде представлена концертна програма, яка завершиться святковим феєрверком.

Учасники засідання узгодили ряд питань для визначення загальної концепції святкових заходів, які триватимуть у обласному центрі з 12 до 25 серпня. Олег Шеремет закликав керівників відповідних структурних підрозділів відповідально поставитись до виконання поставлених завдань для забезпечення високого рівня проведення свята. Особливу увагу секретар міської ради звернув на встановлення державної символіки, впорядкування пам'ятників, прибирання території та прикрашання міста, а також, забезпечення громадського порядку під час святкування у обласному центрі.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: у 9 районах ...
Наступна новина: У цьому році чернівчани ...

КОМЕНТАРІ