До місцевих бюджетів Тернополя та Тернопільського району надійшло на 27 млн. грн. більше, ніж минулоріч

До місцевих бюджетів Тернополя та Тернопільського району надійшло на 27 млн. грн. більше, ніж минулоріч

15.08.13 08:29 0 841
Майже 317,8 млн.грн. податків і зборів надійшло до місцевих бюджетів Тернополя та Тернопільського району протягом січня-липня цього року. Про це повідомила перший заступник начальника Тернопільської об’єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області Світлана Гудима. Вона зазначила, що порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли майже на 27 млн. грн.

До казни обласного центру сплачено майже 274,3 млн. грн., а це на 21,2 млн. грн. більше, ніж минулоріч. Територіальні громади Тернопільського району отримали 43,5 млн. грн. надходжень, що на 5,8 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період 2012 року.

„Основне джерело наповнення місцевих скарбниць – податок на доходи фізичних осіб, – констатувала Світлана Федорівна. – Загалом надійшло 237,1 млн. грн. цього податку, що на 11,5 млн. грн. більше за минулорічний показник.” Така позитивна тенденція – результат вжитих заходів щодо детінізації економіки, втілення електронних сервісів для платників податків та створення позитивного клімату для ведення підприємницької діяльності.

Загалом з початку року до зведеного бюджету забезпечено 806,2 млн. грн., що на 202,4 млн. грн. більше порівняно з семимісячним періодом минулого року.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В м. Дрогобич розпочався ...
Наступна новина: Митні пости Міндоходів ...

КОМЕНТАРІ