"Безпека - наше спільне завдання" - впевнені члени Луганської регіональної академії козацтва

15.08.13 08:40 0 795
На Луганщині функціонує 286 громадських формувань правоохоронної спрямованості, загальна чисельність яких майже 19 тисяч чоловік. Основне їх завдання - надання допомоги міліції в забезпеченні охорони громадського порядку.

Подібна допомога просто безцінна – під час спільних рейдів і патрулювань добровольці, спільно з правоохоронцями, затримали 1 540 правопорушників.

Днями на прийом до начальника ГУМВС України у Луганській області Євгена Польського звернувся заступник керівника Луганської регіональної академії козацтва Олександр Чивиков. До головного міліціонера Луганщини він прийшов з пропозицією – практично всі члени їх козацької дружини, що налічує кілька їх десятків, хотіли би брати активну участь у забезпеченні безпеки наших міст (у форматі спільних патрулювань із міліцією).

"За плечима більшості членів Луганської регіональної академії козацтва - служба в збройних силах, у тому числі в повітрянодесантних військах, - розповів Олександр Чивиков. - Незважаючи на величезну зайнятість, - у 21 столітті козаки, як і пересічні громадяни України, працюють шість, а то і сім днів на тиждень - ми прекрасно розуміємо, що безпека - наше спільне завдання. Ми хочемо, щоб наші діти і дружини ходили безпечними вулицями. І розуміємо, що в цій справі, як і в будь-якій іншій, починати слід з себе. Ми готові на добровільних засадах за рахунок свого особистого часу патрулювати вулиці рідних міст спільно з співробітниками патрульно-постової служби".

Отримавши підтримку Євгена Польського, зараз узгоджуються певні питання і формуються групи (троє козаків і один співробітник міліції).

"Упевнений, - говорить Олександр Чивиков, - що вже у вересні ми приступимо до спільних патрулювань".

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Киргизстані не знайшли ...
Наступна новина: Тернопільські спортсмени ...

КОМЕНТАРІ