Майже 4 тисячі чернівчан скористались послугами податкової ІТ- приймальні

Майже 4 тисячі чернівчан скористались послугами податкової ІТ- приймальні

15.08.13 11:55 0 1009
Вже два з половиною місяці у Центрі обслуговування платників податків міської податкової інспекції працює ІТ - приймальня для платників податків, послугами якої вже скористалось 3926 чернівчан.

Більшість платників податків для того, щоб подати звітність в електронному вигляді користуються послугами фахівців ІТ управління. Але радує, що чимало постійних клієнтів, які вже добре освоїли Інтернет - звітування, залюбки самостійно надсилають податкові звіти через E-mail.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях пропонує усім бажаючим безкоштовно освоїти технологію подання звітності в електронному вигляді та нагадує, що для подання звітності в електронному вигляді платники податків можуть скористатись послугою безкоштовного отримання ключів електронного цифрового підпису. Акредитований центр сертифікації ключів надає платникам податків безоплатні послуги електронного цифрового підпису за адресою: 58013, м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 200-А, перший поверх, каб. 110, тел.: (0372) 51-43-79.

З регламентом роботи, формами документів, зразками заповнень, програмним забезпечення та іншою довідковою інформацією можна ознайомитися на сайті АЦСК ІДД за адресою: http://www.acskidd.gov.ua.

Запрошуємо платників випробувати на собі можливості Інтернет - приймальні, щоб на практиці оцінити усі переваги ІТ - спілкування з податковими органами.



Відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: При митному контролі ...
Наступна новина: На Львівщині збільшиться ...

КОМЕНТАРІ