ЛОДА виступає поручителем на отримання коштів ЄС для будівництва амфітеатру у Східниці

ЛОДА виступає поручителем на отримання коштів ЄС для будівництва амфітеатру у Східниці

15.08.13 11:59 0 943
Львівська обласна державна адміністрація виступає поручителем на отримання коштів Європейського Союзу, які виділяються рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща–Білорусь–Україна щодо будівництва відпочинкового комплексу-амфітеатру у курортній Східниці.
Зі слів селищного голови Східниці Івана Піляка, проект щодо будівництва у Східниці відпочинкового комплексу-амфітеатру за кошти Європейського Союзу на фінішній прямій. Нещодавно побувала партнери по цьому проекту із Польщі на чолі з війтом гміни Соліна Збігневом Савінським, які привезли всі необхідні документи. Проект реєструється в облдержадміністрації, і ЛОДА виступає поручителем. Він буде зареєстрований в Міністерстві економіки України, після цього буде проведений тендер. Роботи будуть проводитися згідно графіку затвердженим Бруселем – з грудня цього року має розпочатися будівництво. Польська сторона вже отримала грандові кошти ЄС на свої рахунки у рамках проекту «Польща–Білорусь–Україна"
Нагадаємо, курорт Східиця (Львівська обл.) та курорт Полянчик (гміна Соліна, Підкарпатське воєводство, Республіка Польща) отримали кошти на реалізацію проекту під назвою "Полянчик і Східниця – використаємо разом наші туристичні та культурні потенціали для покращення конкурентоспроможності Карпатського краю" у рамках Програми Транскордонного Співробітництва Польща – Білорусія – Україна 2007 – 2013.
10 січня 2013 року відбулося підписання Партнерського договору між Східницькою селищною радою в особі Східницького селищного голови Івана Піляка та Гміною Соліна, Полянчик, Польща в особі Війта Гміни Соліна Збігнєва Савінського.
Кошти в сумі 538 тис. Євро для курорту Східниці виділені на будівництво відпочинкового комплексу-амфітеатру, який носитиме розважальну, спортивну та оздоровчу функції. Проект буде реалізовуватися в 2013 - 2014 роках .
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністр Клименко ...
Наступна новина: Півсотні громадських ...

КОМЕНТАРІ