Микола Романюк: «Ми повинні забезпечити у місті комфортні та якісні перевезення»

Микола Романюк: «Ми повинні забезпечити у місті комфортні та якісні перевезення»

15.08.13 13:43 0 928
На засіданні виконавчого комітету міської ради про виконання дочірнім підприємством «Луцьке бюро подорожей та екскурсій» Волинського обласного закритого акціонерного товариства по туризму та екскурсіях «Волиньтурист» договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом доповідав директор дочірнього підприємства «Луцьке бюро подорожей та екскурсій» Волинського обласного закритого акціонерного товариства по туризму та екскурсіях «Волиньтурист» Юрій Мацюк.

Він повідомив, що на на підприємстві нараховується 18 автобусів. Станом на 01.08.2013 діють два договори на перевезення пасажирів автомобільним транспортом за міськими маршрутами № 8 «Карбишева- Центральний ринок» та № 10 «Шота Руставелі – Конякіна (Інститут розвитку людини)».

Кількість автобусів, задіяних на маршруті на даний час, – 17 (основних та резервних): маршрут № 8 – 6 автобусів; маршрут № 10 – 11 автобусів.

Інженерно-технічних працівників - 11 чоловік, водіїв, які працюють на лінії - 31 чоловік. Керівник підприємства серед недоліків у своїй роботі назвав недостатню співпрацю із підприємством «Візор».

Заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що автобуси, які працюють на підприємстві, мають найгірші показники виконання маршрутів та графіків перевезень вцілому. Значна частина транспортних засобів не використовує засобів GPS- моніторингу та пристроїв для озвучення зупинок, про що укладено договір з підприємством «Візор» на їх обслуговування.

Міський голова запропонував вважати роботу підприємства незадовільною. Його підтримали члени виконкому. «Ми повинні забезпечити у місті комфортні та якісні перевезення», - сказав Микола Романюк.

Тарас Яковлев запропонував окремими пунктами у рішенні виконавчого комітету визначити терміни, за які будуть виправлені недоліки у роботі, а також виконання графіків перевезень буде не меншим за 80 відсотків.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Про митне та податкове ...

КОМЕНТАРІ