Ужгородська міліція навчала дітей

Ужгородська міліція навчала дітей

15.08.13 13:14 0 943
Літній дитячий табір „Розвивайко”, що розмістився цього літа у „Гостинному дворі” в Ужгороді, приймав гостей. З вихованцями закладу зустрілися працівники Державтоінспекції та сектору кримінальної служби у справах дітей Ужгородського МВ УМВС області.

Святослав Попович, капітан ДАІ розповів дітям про Правила дорожнього руху, поведінку на дорозі, а малеча, в свою чергу, поділилася досвідом і навела приклади зі свого життя. Маленька Анастасія, приміром, розповіла, як її батька оштрафували за те, що дитина їхала на передньому сидінні авто, а хлопці показали, що знайомі із правилами їзди на велосипедах та самокатах.

Лейтенант Іван Корпош, оперуповноважений служби у справах дітей, навів статистику про скоєння злочинів неповнолітніми, відповів на запитання присутніх. Далі старші діти залишилися подивитися відеоматеріал, у якому йшлося про злочини, скоєні під дією алкоголю, а менші поїхали у кінологічну службу.

Заступник начальника кінологічного центру УМВС капітан міліції Дмитро Безкровний розповів дітям про „вихованців” служби, адже саме тут тренують вівчарок, лабрадорів та спанієлів. Німецька вівчарка Мухтар продемонструвала, як виконувати накази, долати перешкоди, шукати у автомобілі зброю. А потім діти ще довго не могли розпрощатися із 4-місячним цуценям вівчарки Кінгом та спанієлем Блеком.

Діти повернулися у табір сповнені нових вражень, а дехто із хлопців навіть вирішив, що робота у кінологічній службі - це їхня майбутня професія.

Діана Дорогій

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ