В Закарпатській області у Виноградівському районі дільничні інспектори приймають громадян

В Закарпатській області у Виноградівському районі дільничні інспектори приймають громадян

15.08.13 13:09 0 973
Професія дільничного міліціонера, який виконує свої основні завдання - зміцнення правопорядку, захист прав та інтересів, життя і гідності громадян, протидія злочинам та правопорушенням, а також сприяння їх розкриттю - заслуговує глибокої поваги.

Згідно вимог Положення про службу ДІМ в частині здійснення прийому громадяням визначено дні і години прийому: вівторок - з 09.00 до 11.00, четвер – з 18.00 до 21.00, субота - з 10.00 до 13.00.

Але до свого дільничного громадяни можуть звернутися в будь-який час доби з усіх питань, які виникають у повсякденному житті. Дільничний інспектор міліції-універсальний міліціонер. Він приймає участь і у примиренні сім’ї, і у поділі майна, шукає загублені паспорти і ключі, здійснює профілактику та складає адміністративні протоколи.

Тому перелік питань на прийомах громадян різний. Дехто приходить на консультацію щодо можливості влаштування на роботу в ОВС, а дехто зі скаргами на дії своїх сусідів.

-Наші дільничні інспектори спілкуються з населенням регулярно, так як розраховують на допомогу, підтримку та довіру населення, громадських помічників, активу селищних рад, педагогічних колективів шкіл,- говорить начальник сектору ДІМ Виноградівського РВ УМВС Руслан Лихтей. Де є взаємна довіра, там будуть і позитивні результати роботи. Повага та авторитет не приходять самі по собі, вони є результатом щоденної клопіткої роботи.

Жодне звернення і повідомлення громадян не залишається поза увагою, а результати їх розгляду знаходять відображення у діяльності виноградівської міліції.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інформація про роботу ...

КОМЕНТАРІ