Хмельниччина: шахраї «зняли порчу» з кам'янчанки за 31 тисячу гривень

Хмельниччина: шахраї «зняли порчу» з кам'янчанки за 31 тисячу гривень

15.08.13 13:10 0 798
10 серпня близько 11.00 години 27-річна жінка разом із маленьким сином поверталась з ринку. В дворі її будинку по вулиці Князів Коріатовичів під під’їздом стояли дві незнайомі жінки. Саме вони перші почали розмову з довірливою мамою, сказавши, що на її сім’ю наведена смертельна «порча».

Переконливим голосом незнайомки одна поперед одну «малювали» страхітливий розвиток подій в житті близьких людей, та з одним «але». Мовляв, все можна виправити, зцілитись, є певний ритуал, для якого потрібні всі гроші та прикраси, які є вдома. Мати з дитям помчала додому і винесла з оселі всі заощадження та коштовності. «Цілительки», отримавши бажане, під приводом проведення ритуалу вийшли з двору та не повернулись. Оговтавшись, молодиця зателефонувала до міліції.

— Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом шахрайських дій, весь особовий склад орієнтовано на розшук аферисток, — розповів т.в.о. начальника Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції майор міліції Віталій Козярук. — Спрацювала одна з найстаріших шахрайських схем — страшна порча, разом з якою зникають значні суми грошей. Підтримавши розмову з незнайомками, жінка й не підозрювала, що перед нею — шахраї. Її довірливість спрацювала на користь зловмисників.

Шановні подоляни! Міліція в котрий раз застерігає вас бути обачними при спілкуванні з незнайомими особами на вулиці. Якщо вам запропонували такі «послуги», не вступайте в розмову. Пам’ятайте, перед вами гарний психолог, у якого одна мета — заволодіти вашими грошима та коштовностями. Тож, по можливості, повідомте про підозрілих осіб вашого дільничного або ж телефонуйте «102».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині ...
Наступна новина: Ринки сільськогосподарської ...

КОМЕНТАРІ