Про митне та податкове законодавство - на семінарі у м.Львові

Про митне та податкове законодавство - на семінарі у м.Львові

15.08.13 13:44 0 1004
З метою інформування платників податків-юридичних осіб міста Львова про зміни в податковому законодавстві та практичне застосування норм Митного та Податкового кодексів України, Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування", а також навчання фахівців підрозділів, що надають консультаційні послуги в Центрі обслуговування платників податків м. Львова 14 серпня 2013 року в актовому залі адмінбудинку на вул. Стрийській, 35, було проведено кущовий семінар за участю провідних фахівців Головного управління Міндоходів у Львівській області.

Із вступним словом до учасників семінару звернувся начальник інформаційно-комунікаційного управління Головного управління Міндоходів у Львівській області Сергій Маловський.

Про актуальні питання застосування норм Митного кодексу України щодо визначення митної вартості присутнім розповів начальник сектору митної вартості Львівської митниці Міндоходів Тарас Сухарина.

Щодо змін в порядку сплати авансових внесків з податку на прибуток підприємств, оподаткуванні неприбуткових організацій та установ, про особливості трансфертного ціноутворення та інші актуальні питання присутніх ознайомила фахівець відділу взаємодії з громадськістю та масово-роз’яснювальної роботи Вікторія Шихова.

Начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб та самозайнятих осіб Олена Вознюк розповіла учасникам семінару про актуальні питання оподаткування податком на доходи фізичних осіб.

Заступник начальника відділу адміністрування єдиного соціального внеску Лілія Закорчемна ознайомила присутніх з особливостями адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про актуальні питання оподаткування податком на додану вартість та зміни в механізмі бюджетного відшкодування учасникам семінару розповіла завідувач інформаційно-комунікаційного сектору ДПІ у Франківському районі ГУ Міндоходів у Львівській області Оксана Галайко.

Вже не вперше до участі в роботі семінарів запрошуються фахівці Спілки податкових консультантів України. Ось і цього разу бухгалтерський експерт Олена Юрчишин ознайомила присутніх із змінами в порядку ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ