Львівщина: на Золочівщині неповнолітній викрав з продуктового магазину горілчані та тютюнові вироби

Львівщина: на Золочівщині неповнолітній викрав з продуктового магазину горілчані та тютюнові вироби

15.08.13 13:26 0 982
Уночі проти 13 серпня 2013 року неповнолітній хлопчина проник у будівлю продуктового магазину, розташованому в одному зі сіл Золочівського району, звідки викрав горілчані та тютюнові вироби.

До працівників міліції 13 серпня о 9.20 годині звернулася 33-річна жителька одного зі сіл Золочівського району. Жінка повідомила, що вночі проти 13 серпня невідомі особи, розбивши скло, проникли у приміщення продуктового магазину, звідки викрали горілчані та тютюнові вироби, всього на суму близько 10 000 гривень.

Як розповів начальник Золочівського районного відділу ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Лазорчик Богдан Іванович, провівши розслідування, охоронці правопорядку встановили, що вказане вище кримінальне правопорушення вчинив 17-річний місцевий житель. Хлопець, маючи на меті здобути гроші на навчання у Львові, вирішив скоїти злочин. Перебуваючи біля сільського продуктового магазину, неповнолітній взяв до рук камінь, яким розбив скло вікна будівлі. Кілька хвилин зачекавши та побачивши, що ніхто не підійшов до закладу, хлопчина проник всередину, звідки поцупив тютюнові та алкогольні вироби, а також гроші у розмірі 400 гривень.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство. Речові докази (викрадені речі) вилучено.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Платники Тернопільщини ...
Наступна новина: Луцьк: 14 громадянам надати ...

КОМЕНТАРІ