У Рівненській області збережемо дітей разом

У Рівненській області збережемо дітей разом

15.08.13 13:07 0 968
Щорічно під час літніх канікул співробітники міліції проводять оперативно-профілактичні заходи під символічною назвою «Літо». Зарічненські правоохоронці не виняток. Усі служби цього підрозділу охоче залучаються до відповідних рейдів.

І основна їх мета – це забезпечення правового захисту дітей, попередження злочинів серед неповнолітніх і відносно них, виявлення осіб, які втягують дітей у злочинну діяльність, проституцію, жебрацтво, наркоманію, профілактика бездоглядності та інших негативних явищ.

У період літніх шкільних канікул переважна більшість дітей залишаються без нагляду дорослих. На теперішній час серед молоді мають місце такі правопорушення, як поширення лікарських засобів, ефедрину та його похідних, тому міліція постійно звертається до працівників аптечних кіосків та медичних закладів не продавати дітям та молоді ці препарати. Вартові порядку звертаються до дорослих, аби ті неухильно дотримувались чинного законодавства, не продавали пиво, алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям. Адже кожен з нас відповідає за майбутнє покоління.

У період літнього відпочинку більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках, вулицях населених пунктів та у місцях масового скупчення людей. Тому водії транспортних засобів повинні бути уважними та обережними під час керування автомобілем, а головне, аби діти не забували на вулицях дотримуватись правил дорожнього руху та не перевищували швидкість, адже за цим стоїть чиєсь життя.

Юлія Полюхович,

Зарічненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ