На Тернопіллі на 16,5 млн. гривень поповнився місцевий бюджет Заліщицького району

На Тернопіллі на 16,5 млн. гривень поповнився місцевий бюджет Заліщицького району

15.08.13 13:34 0 885
Основним результативним показником, що характеризує виконання функцій, покладених на Заліщицьке відділення Чортківської ОДПІ, є обсяг надходжень податків та зборів до бюджетів усіх рівнів.

Так, за 7 місяців поточного року забезпечено надходжень до зведеного бюджету 19,6 млн. грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року відбувся ріст на 2,7 млн. грн. Зокрема, до державного бюджету з початку поточного року сплачено 3,1 млн. грн., що більше аналогічного минулорічного показника на 0,3 млн. грн.

Основу бюджетних надходжень складає податок на додану вартість та податок на прибуток. Станом на 1 серпня 2013 року до загального фонду держбюджету сплачено 1,8 млн. грн. податку на додану вартість та 0,7 млн. грн. податку на прибуток.

Наповнення місцевих бюджетів є також одним із важливих завдань, що стоїть перед відомством, адже ці кошти в подальшому направляються на розвиток регіону та підтримку соціальних програм. За січень-липень 2013 року до місцевого бюджету надійшло 16,5 млн. грн., що на 2,4 млн. грн. або на 17 відсотків більше, ніж у 2012 році. Основним джерелом наповнення місцевої скарбниці, а це 73 відсотки, є податок на доходи фізичних осіб, сума надходжень цього податку за відповідний період склала 12,1 млн. грн.

За цифрами надходжень – злагоджена діяльність як працівників відділення, так і суб’єктів господарської діяльності району, які сумлінно виконують обов’язок щодо своєчасності та повноти сплати податків до бюджетів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: відключення ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ