На Тернопіллі експерти та кінологи завітали у дитячий табір "Лісова казка"

На Тернопіллі експерти та кінологи завітали у дитячий табір "Лісова казка"

15.08.13 13:13 0 1110
Велика літня перерва у школярів - це період для зміцнення їхнього здоров'я, пізнання нового та пригод. Задля повноцінного відпочинку, оздоровлення, лікування дітей та яскравих вражень в Тернопільській області функціонує більше десяти оздоровчих таборів.

Днями в один із них, «Лісову казку», що у селі Борщівка Лановецького району, завітали працівники вибухотехнічного підрозділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, кінологи та співробітники обласного підрозділу кримінальної міліції у справах дітей.

Правоохоронці роз’яснювали дітям правила безпечної поведінки, ділилися таємницями своєї професії, демонстрували технічне обладнання, яким користуються у роботі.

Одним із завдань правоохоронців є проведення саме таких профілактичних зустрічей із дітьми. Для підлітків міліціонери підготували своєрідний «урок безпеки». При цьому наочно продемонстрували, як діяти у разі виявлення небезпечної знахідки, поводитися на дорозі, у побуті. Адже краще запобігти нещасному випадку, чим мати справу із наслідками – впевнені організатори поїздки.

Зустріч пройшла у теплій та доброзичливій атмосфері. Самі допитливі мали можливість приміряти спецзасоби, якими користуються експерти. Діти подружилися із міліцейським собакою. На пам'ять зробили фото із правоохоронцями.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Єгипті далі зростає ...
Наступна новина: У Лозанні зареєстрували ...

КОМЕНТАРІ