Найбільш резонансні злочини та події на 15.08.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 15.08.2013 р.

15.08.13 13:21 0 823
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 15782 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4623 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 679 дорожньо-транспортних пригод, в яких 19 осіб загинули та 119 травмовано.

У місті Маріуполі Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 25-річного раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 14 серпня на вулиці зазначеного міста під час раптово виниклої сварки ножем убив 24-річного жителя цього ж міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Запоріжжі в результаті проведення слідчих дій затримано 24-річну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона вдень 14 серпня у квартирі за місцем проживання під час раптово виниклої сварки ножем убила свого 30-річного співмешканця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Кривому Розі Дніпропетровської області в результаті проведення слідчих дій затримано 55-річного раніше судимого пенсіонера. Попередньо встановлено, що він уночі 12 серпня у своїй квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив 55-річного раніше судимого пенсіонера, а його тіло, з метою приховування кримінального правопорушення, укинув до каналізаційного колодязя (знайдено). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Турківському районі Львівської області в літній кухні на території власного домогосподарства знайдено мертвими з ножовими пораненнями 52-річне подружжя. Попередньо встановлено, що чоловік у зазначеному місці, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки ножем убив свою дружину. Після чого покінчив життя самогубством ножем заподіявши собі вказане смертельне поранення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Ватутіному Черкаської області в результаті проведення слідчих дій затримано 42-річного раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 14 серпня у квартирі за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження своїй 38-річній дружині. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Алчевську Луганської області в результаті проведення слідчих дій затримано 27-річного раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 13 серпня на вулиці згаданого міста під час раптово виниклої сварки ножем убив 29-річного раніше судимого безробітного чоловіка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
www.mvs.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ