У Севастополі затримано двох братів за виготовлення та збут наркотиків

У Севастополі затримано двох братів за виготовлення та збут наркотиків

15.08.13 16:21 0 880
Співробітниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків севастопольської міліції припинено злочинну діяльність двох місцевих жителів, які виготовляли та збували особливо небезпечну наркотичну речовину - ацетильований опій.

До відділу БНОН надійшла інформація про те, що в районі зупинки громадського транспорту «Вулиця Будищева» невстановлені особи збувають наркотичні засоби. Як наслідок, у вказаному місці регулярно збираються особи, що вживають наркотики. Перевірка, що була проведена співробітниками міліції, цю інформацію підтвердила.

- Було встановлено, що двоє братів, 28 і 27 років, які проживають на зйомній квартирі, виготовляли наркотичну речовину, яку згодом збували наркозалежним, - коментує начальник ВБНОН Олександр Карачевцев. - Під час проведених обшуків вилучено наркотичні речовини і прекурсори, а також посуд, в якому ці речовини виготовлялися.

- Взагалі-то я будівельник, - розповів один із затриманих. - Реставрую і будую фасади в місті. - Почав вживати наркотики та, щоб не шукати постійно гроші, вирішив виготовляти і реалізовувати їх самостійно. В цьому допомагав мені мій брат, який теж наркозалежний.

Реалізовували лише «своїм», перевіреним людям за ціною 50 гривень за дозу. Покупці були постійні - 7-10 чоловік. Клієнти - люди з різних прошарків населення у віці від 30 до 35 років.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів за попередньою змовою групою осіб). Санкція цієї статті - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Обидва брати заарештовані і перебувають у слідчому ізоляторі.

СЗГ УМВС України у м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники Міндоходів ...
Наступна новина: Інваліди праці зможуть ...

КОМЕНТАРІ