На Харківщині працівники міліції

На Харківщині працівники міліції "за гарячими слідами" розкрили вбивство жінки

15.08.13 19:21 0 909
Менше доби знадобилося співробітникам Харківського РВ міліції Харківської області, щоб відшукати зловмисника, який вбив 38-річну мешканку селища Лук’янці.

Інформація про скоєння злочину надійшла до чергової частини райвідділу у післяобідній час. Тіло жінки з розбитою головою знайшли сусіди та відразу повідомили про страшну подію місцевих правоохоронців. За вказаною адресою негайно виїхало керівництво Головного управління, райвідділу та слідчо-оперативна група. Правоохоронці доклали чимало зусиль для того, щоб розкрити цей злочин «за гарячими слідами» та затримати підозрюваного.

Працівники слідчо-оперативної групи опитали ймовірних свідків, встановили коло осіб, з якими останнім часом спілкувалася загибла жінка. Копітка робота дала свій позитивний результат. Зі слів сусідів потерпілої було встановлено, що жінка мешкала одна, ніде не працювала, періодично зловживала спиртними напоями. Також працівникам міліції вдалося з’ясувати, що два дні тому її бачили в товаристві якогось чоловіка. В ході проведення оперативно-розшукових заходів в скоєнні даного злочину було викрито 34-річного харків’янина.

Зловмисник не став відпиратися та зізнався у скоєному. За його словами, напередодні, близько опівночі, він вирішив відвідати свою знайому. Під час розпиття спиртних напоїв між господинею та гостем виникла суперечка, яка згодом переросла в бійку. В ході боротьби чоловік штовхнув подругу з усієї сили так, що жінка вдарилася головою об стілець та втратила свідомість. Зловмисник, побачивши непритомну стікаючу кров’ю хазяйку будинку, поспішив покинути місце злочину.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Платники Тернопільщини ...
Наступна новина: Тренінг для ...

КОМЕНТАРІ