УНА-УНСО: Адекватною відповіддю на торгову блокаду Росією українських товарів може бути тільки повне ембарго

УНА-УНСО: Адекватною відповіддю на торгову блокаду Росією українських товарів може бути тільки повне ембарго

15.08.13 13:29 0 943
УНА засуджує недружні дії Росії щодо українських підприємств-експортерів і вимагає жорстких дій української влади у відповідь. Про це в четвер, 15 серпня, заявив член проводу УНА Олександр Музичко.

- Адекватною відповіддю на торгову блокаду Росією українських товарів може бути тільки повне ембарго. Так, як Росія має значно більші обсяги експорту до України, цей удар буде не менш болючим для російської економіки, – вважає Олександр Музичко. – Давно відомо, що керівники Росії, як і всі рекетири, розуміють лише аргументи, підкріплені силою. Ніяке умовляння чи переговори не досягнуть мети – потрібно дати рішучу відсіч. Крім того, в торговій війні, на даний час, ми маємо додаткову аргументацію – газовий важіль. При наявності політичної волі Україна може заблокувати величезну частину російського експорту нафти і газу в Європу.

Як вважає Олександр Музичко, навіть теперішня антинародна влада буде змушена зреагувати на недружні дії сусідньої держави, адже в даному випадку зачіпаються економічні інтереси українських олігархів та самолюбство правлячої еліти.

- Своїми діями російська влада наносить черговий удар по міфу так званого братства народів України та Російської федерації та показує справжнє обличчя та методи дії так званого Митного союзу. – розповів Олександр Музичко.

Прес-служба РОО УНА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Прокуратура міста Луцька ...

КОМЕНТАРІ