Чернівці: Ініціатори пікету під міською радою відмовились від співпраці з керівництвом “Калинівського ринку”

Чернівці: Ініціатори пікету під міською радою відмовились від співпраці з керівництвом “Калинівського ринку”

16.08.13 08:12 0 889
Генеральний директор КП МТК «Калинівський ринок» на території 5-го торгового сектору 15 серпня, намагався домовитись з підприємцями про зустріч з метою обговорення компромісних рішень по проведенню благоустрою сектору, але натомість наштовхнувся на різку відмову з боку представників ініціативної групи.

«Під час подій, що відбувались днями у міській раді після прийняття рішення виконкомом про благоустрій 5-го сектору, підприємці укотре скаржились, що адміністрація ринку їх не чує, – розповідає директор комунального підприємства Руслан Сербінчук. – Хоча ми пішли їм на зустріч у багатьох питаннях. Це і організація тимчасової торгівлі не в 8-му секторі, як планували першопочатково, а у 4-му, встановлення тротуарної плитки, встановлення даху з вентиляцією за кошт підприємства та інші питання. ж, коли ми зустрілись з підприємцями на 5-му секторі і запропонували їм після робочого дня подальше обговорення спірних питань, ми у відповідь почули категоричну відмову. Представник ініціативної групи Світлана Костей сказала, що вони всі зайняті і йдуть у сауну».

Пізніше стало відомо, що о 14 годині противники благоустрою 5-го сектору планують знову пікетувати міську раду. Тож стає незрозумілим, чи підприємці хочуть подальшого конструктивного діалогу, чи на вимогу опозиціонерів-ляльководів беззмістовного пікетування ратуші.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Обама скасував спільні з ...

КОМЕНТАРІ