Правоохоронці вилучили у лучанина наркотики

Правоохоронці вилучили у лучанина наркотики

16.08.13 08:24 0 967
В рамках проведення оперативно-профілактичної операції під умовною назвою «Мак» дільничні інспектори міліції вилучили у 41-річного мешканця обласного центру 137 кущів коноплі.

Наркотики чоловік вирощував на присадибній ділянці, безпосередньо за місцем проживання. Крім цього, у підсобному приміщенні останнього правоохоронці виявили ще 20 висушених кущів даної культури. До слова, у минулому чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Зразки вилучених рослин було направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. Згідно з висновком експерта, дані рослини являють собою особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, обіг якого заборонено.

- Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Луцького міського відділу Василь Марчишак, - відповідно чоловікові уже повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого цими статтями. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Заступник Глави Місії ...

КОМЕНТАРІ