На Волині за два дні у ДТП травмувалося четверо осіб

На Волині за два дні у ДТП травмувалося четверо осіб

16.08.13 08:14 0 912
У місті Ковелі 30-річний місцевий житель керуючи автомобілем «Фольсваген Пасат» на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на пішохода, 40-річного місцевого жителя.

Внаслідок ДТП останній отримав тілесні ушкодження.

В обласному центрі також під колеса автомобіля потрапив пішохід.

49-річний мешканець обласного центру керуючи автомобілем «Сеат» скоїв наїзд на 8-річного жителя міста Луцьк, який саме переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Школяр отримав тілесні ушкодження. Не госпіталізовувався.

На перехресті вулиць у селищі Любешів 22-річний місцевий житель перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи скутером «Хонда» (без номерних знаків), скоїв зіткнення із автомобілем «Газ 2752» під керуванням 48-річного мешканця селища.

Водія скутера з тілесними ушкодженнями госпіталізовано у реанімаційне відділення ЦРЛ.

У Старовижівському районі на автодорозі між селами Галина Воля-Смоляри 29-річний мешканець району, керуючи мотоциклом «Іж-Планета-5» (без номерних знаків) не впорався із керуванням та допустив падіння на дорогу.

Внаслідок ДТП пасажир мотоцикла 29-річний мешканець району отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у хірургічне відділення ЦРЛ.

У всіх випадках відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обама скасував спільні з ...
Наступна новина: 16 серпня 2013 року голова ...

КОМЕНТАРІ