У м.Львові відбудуться заходи, присвячені пам’яті композитора Ігоря Білозіра

У м.Львові відбудуться заходи, присвячені пам’яті композитора Ігоря Білозіра

16.08.13 10:55 0 1055
19 cерпня у музеї-заповіднику “Личаківський цвинтар” відбудеться відкриття та освячення пам’ятника на могилі композитора Ігоря Білозіра. Про це поінформували у департаменті з питань культури, національностей та релігій ОДА.

Участь у церемонії візьмуть керівництво обласної державної адміністрації, родина, представники громадськості, близькі та друзі композитора.

Львівська державна академічна чоловіча хорова капелла “Дударик” вшанує пам’ять композитора виконанням духовно-хорових музичних творів.

Зазначимо, даний пам’ятник створено скульпторами Андрієм та Володимиром Сухорськими, архітектор – Костянтин Малярчук.

Початок о 14.00 год.

Також 19 серпня о 19.00 год. у приміщенні Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької відбудеться концерт «Слід на землі», присвячений пам’яті Ігора Білозіра. Пісні композитора виконуватимуть та говоритимуть про його музику ВІА «ВАТРА», «ВАРТОВІ», Ніна та Антоніна Матвієнко, М. Шуневич, Оксана Білозір, «19-й клас», О. Гриб, О.Ярема, М.Гев, Ф.Стригун, Б.Стельмах, П. Запотічній та інші.

Бажаючі можуть відвідати фотовиставку, присвячену композиторові, яка презентується у фотогалереї Василя Пилип’юка (вул. Стецька, 3а).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ