У Львівській області за викрадену у дитини золоту прикрасу, 23-річна грабіжниця отримала чотири роки позбавлення волі

У Львівській області за викрадену у дитини золоту прикрасу, 23-річна грабіжниця отримала чотири роки позбавлення волі

16.08.13 11:13 0 1010
23-річна самбірчанка ніде не працює та за свій молодий вік вже встигла двічі побувати на лаві підсудних за скоєння злочинів. Торік у листопаді вона понесла покарання за крадіжку і, не зважаючи на це, вже весною 2013 року вчинила черговий злочин.

Події відбувались у березні цього року у Самборі. Близько 18.00 години зловмисниця, знаходячись на вул. Івана Франка, підійшла до малолітньої дівчини, щоби начебто застібнути їй золоту сережку на правому вусі. Насправді зловмисниця зняла з вуха дитини прикрасу і сказала, що золотий виріб впав десь у верхній одяг дівчинки. У той час, коли до дитини почала підходити мати, грабіжниця швиденько пішла геть. На крики матері, яка зі слів доньки довідалася про викрадену сережку, жінка не зреагувала, накивавши пятами.

Про це кримінальне правопорушення було повідомлено у міліцію та невдовзі, після розслідування всіх обставин пограбування малолітньої дитини, 23-річна самбірчанка понесла кримінальну відповідальність за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений повторно).

Суд визнав її винною у скоєному та призначив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном два роки.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області з 1 ...
Наступна новина: Голівудська Алея слави

КОМЕНТАРІ