Заступник Глави Місії Посольства Великої Британії перебуває у Чернігові

Заступник Глави Місії Посольства Великої Британії перебуває у Чернігові

16.08.13 08:25 0 930
Секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет зустрівся з заступником Глави Місії Посольства Великої Британії в Україні Мартіном Деєм.

У заході також взяв участь начальник управління стратегічного розвитку міста та туризму міської ради Борис Атрощенко.

Під час зустрічі заступник Глави Місії Посольства Великої Британії коротко ознайомився з потенціалом та можливостями міста щодо двосторонньої співпраці. Також було обговорено інші питання, зокрема, у сферах торговельно-економічного співробітництва, туризму, залучення Британських інвестицій до розвитку господарського комплексу м. Чернігова, питання Євроінтеграції та Угоди про Асоціацію, а також сприяння у встановленні ділових контактів між підприємствами Чернігова та Великої Британії.

Сторони домовились продовжити діалог вже в розширеному форматі за участю представників торгово-промислової палати, підприємців та ділових кіл міста.

Цього ж дня Мартін Дей дав імпровізовану лекцію на тему європейської інтеграції, яка відбулась на Алеї Героїв в рамках заходу «Вуличний євроуніверситет», організований представниками Інституту світової політики.

Представники місцевих засобів масової інформації та мешканці Чернігова також ознайомились з виставкою карикатур, присвячених європейській інтеграції. Малюнки, представлені на «Вуличному євроуніверситеті», ілюструють дві реальності у більш ніж двадцяти вимірах соціального, економічного, політичного життя в Україні та країнах ЄС. Вони створені відомими українськими художниками: Мариною Туровською, Костянтином Каланчевим, Ігорем Бежуком та Олексієм Кустовським на замовлення Інституту світової політики.

Довідково: «Вуличні євроуніверситети» вже були представлені в Києві, Одесі, Дніпропетровську та Вінниці.

«Вуличний євроуніверситет» – метафорична назва публічних заходів, під час яких лідери громадської думки, експерти з відповідної теми мають змогу безпосередньо спілкуватися з пересічними громадянами. У рамках «Вуличного євроуніверситету» проходить виставка карикатур, які охоплюють найбільш значущі проблеми європеїзації.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ