В Тернополі міськрада розробила план червоних ліній на усе місто

В Тернополі міськрада розробила план червоних ліній на усе місто

16.08.13 08:12 0 891
Червоні лінії для магістральних вулиць усього міста презентував начальник управління містобудування, архітектури та кадастру міськради Василь Бесага. У червні було затверджено план червоних ліній для Центральної частини міста.

Червоні лінії – одна зі складових генплану міста, яку затвердять на найближчій сесії. Інша картографічна складова – плани зонування територій незабаром буде виставлена на обговорення громадськості на офіційному сайті міськради.

«Ми одне з перших міст, яке взяло на себе зобов’язання впорядкувати містобудівну документацію. Був затверджений генеральний план міста. Наразі іде поетапне затвердження його складових, - зазначає Василь Бесага. - Повністю містобудівну документацію плануємо затвердити до кінця жовтня. Плани зонування території роблять на все місто, плани червоних ліній – на окремі ділянки. Червоні лінії – це межі між територією забудови та територією вулиць. Те, що потрапляє в забудову, можна ремонтувати, проводити надбудови тощо».

У межі червоних ліній входять лише будівлі, які мають заглиблені фундаменти. Магазини та кіоски вздовж вулиць планом червоних ліній не регулюються. Не реставруватимуть також аварійні, напіваварійні та занепадаючі будівлі, оскільки через кілька років вони і так зруйнуються.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ