У Тернополі відкрито нові маршрути та модернізовано громадський транспорт

У Тернополі відкрито нові маршрути та модернізовано громадський транспорт

16.08.13 08:23 0 978
У місті відкрито нову тролейбусну лінію в районі масиву «Аляска», придбано три автобуси великої місткості класу ЛАЗ – А191, оновлено тролейбусний парк та проведено місячник перевірки громадського транспорту. Про ці та інші досягнення у галузі нам розповість Ігор Мединський, начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку.

«Так нам вдалося чимало , - зауважує Ігор Мединський. - Відкрито нову тролейбусну лінію в районі масиву «Аляска», продовжено тролейбусний маршрут №8 «Л.Курбаса - Ринок», чим забезпечено кращий доступ до громадського транспорту, який перевозить основну часту пільгових категорій пасажирів. Для покращення рівня пасажироперевезень придбано три автобуси великої місткості класу ЛАЗ – А191. Організовано їх раціональне використання на маршрутній мережі міста. Оновлено тролейбусний парк – придбано 5 тролейбусів в 2012 році і 2 в 2013 році, проведено конкурс з визначення оператора паркування, таким чином організовано роботу 9-ти майданчиків для паркування транспортних засобів, встановлено 4 паркомати».

Крім того, у місті організовано безплатну парковку на вул. Руській розраховану передусім для зручності відвідувачів Центру надання адміністративних послуг.

«У Тернополі розширено мережу телекомунікаційних послуг – Інтернет, встановлено вимоги щодо прокладення даних мереж в середині будинків, що забезпечило належний вигляд фасадів житлових будинків, - зауважує Ігор Григорович. – Запущено систему централізованого відеоспостереження міста, в котрій зараз працює 34 камери, запущено сайт http://webcam.te.ua з вільним он-лайн доступом до частини камер системи централізованої системи відеоспостереження міста. Збудовано та утримуються WiFi-зони вільного доступу до мережі Інтернет в трьох головних парках міста, постійно проводиться організація мобільних он-лайн відео-трансляцій в мережі Інтернет».

відбувається реалізація проекту «Автоматизована довідкова система графіку маршрутів громадського транспорту міста Тернополя за допомогою сервісу EasyWay» - http://www.eway.in.ua/ua/cities/ternopil та організовано встановлення засобів озвучення зупинок в громадському транспорті.

«Не можна не згадати проведення місячника перевірки транспорту у Тернополі, внаслідок якого було звільнено декілька водіїв, приведено до належного стану маршрутні автобуси та нагадуємо пасажирам «Вимагайте квиток у водія», - підсумував Ігор Мединський.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Правоохоронці вилучили у ...

КОМЕНТАРІ