Фахівці Міндоходів Тернопільщини розповіли платникам про останні зміни податкового законодавства на семінарі у Чорткові

Фахівці Міндоходів Тернопільщини розповіли платникам про останні зміни податкового законодавства на семінарі у Чорткові

16.08.13 08:28 0 920
Актуальні питання оподаткування розглянули учасники семінару, що днями відбувся у Чорткові в рамках роботи мобільної бригади.

Зокрема, учасники заходу з уст виконувачки обов’язки начальника відділу податку на прибуток управління оподаткування та контролю окремих об’єктів і операцій Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Алли Іванчишиної почули про особливості сплати підприємствами податку на прибуток та авансових внесків, правила застосування звичайних цін, податкові різниці, оподаткування операцій з цінними паперами, порядок визначення доходів та витрати окремих операціях.

Про актуальні питання оподаткування доходів фізичних осіб, в тому числі при відчуженні транспортних засобів, від продажу власної сільськогосподарської продукції, порядок застосування податкової соціальної пільги, а також про податок на нерухомість, розповіла головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб, майнових податків та єдиного соціального внеску управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Лілія Волянюк.

Не залишилось поза увагою і питання порядку розгляду звернень громадян до органів Міндоходів. На окремих статтях Закону України „Про звернення громадян” акцентував увагу присутніх головний державний інспектор відділу обслуговування платників податків Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Андрій Петришин.

На запитання слухачів лектори надали ґрунтовні відповіді.

Інформаційно-комунікаційний відділ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ