Правоохоронці-транспортники припинили діяльність угруповання крадіїв металу

Правоохоронці-транспортники припинили діяльність угруповання крадіїв металу

16.08.13 08:18 0 816
Співробітники лінійного відділу на ст.Запоріжжя УМВС України на Придніпровській залізниці «на гарячому» затримали групу із шести осіб віком від 27 до 50 років, які вирізали шматки рейки із залізничної колії.

Навіть досвідченні правоохоронці – транспортники не аби як здивувались винахідливості зловмисників. Чолов’яги, ретельно готуючись до «справи», розподілили напрямки роботи, та заздалегідь взяли в оренду у місцевого фермера трактор із ковшем, тачанку, пристрій для різки металу киснем, залізні ломи та кувалди.

Деякі з «роботяг» зрізали з рейок болти, гайки та підкладки, інші різали полотно, а тракторист, за допомогою тросу, відтягував їх до купи. - Всього зловмисниками було вирізано 160 метрів рейок, що за попередніми підрахунками складає близько 15 тонн металу, - говорить оперуповноважений Богдан Динесенко - заподіяно великі матеріальні збитки Придніпровській залізниці, що потребує значних витрат на відновлення напрямку.

Матеріали справи внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (Крадіжка), карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Зловмисники перевіряються на причетність до аналогічних злочинів. Ведеться досудове слідство.

СЗГ УМВС України на

Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ