Найбільш резонансні злочини та події на 16.08.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 16.08.2013 р.

16.08.13 12:50 0 1025
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 15617 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4646 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 658 дорожньо-транспортних пригод, в яких 20 осіб загинули та 132 травмовано.

У місті Єнакієвому Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 55-річного раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 14 серпня в зазначеному місті у квартирі 52-річної безробітної, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив господарку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Жовтневому районі Миколаївської області 63-річний місцевий пенсіонер, у будинку за місцем проживання під час раптово виниклої сварки вбив свою дружину, після чого покінчив життя самогубством через повішання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Запоріжжі 57-річний місцевий житель (перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері), у квартирі за місцем проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки заподіяв ножові поранення грудної клітини та живота своїй 32-річній дочці. Після чого, намагаючись покінчити життя самогубством, ножем поранив себе в живіт. Обох госпіталізовано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У Харківській області у своєму будинку було знайдено мертвою з травмою голови місцеву жительку. У результаті проведення слідчих дій затримано 38-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 11 серпня у квартирі потерпілої під час раптово виниклої сварки металевим прутом убив господарку після чого викрав 4,2 тис. грн. та мобільний телефон. Частину викраденого вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Краснодонському районі Луганської області в будинку місцевої жительки було знайдено мертвим з тілесними ушкодженням її брата. У результаті проведення слідчих дій затримано 20-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 12 серпня в згаданому будинку під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ