На Київщині затримані дві організовані групи крадіїв, які

На Київщині затримані дві організовані групи крадіїв, які "спеціалізувалися" на банкоматах

16.08.13 13:51 0 1042
В результаті успішно проведених операцій працівниками обласного управління карного розшуку Київщини затримано дві групи осіб, які підозрюються у скоєнні крадіжок з банкоматів на територіях Київської, Черкаської, Хмельницької, Вінницької та Житомирської областей.

Оперативники затримали двох чоловіків «на гарячому», коли ті проникли до приміщення Любарської сільської ради, що на Київщині та пошкодили банкомат. З автомобіля «Ауді», на якому пересувались підозрювані, вилучено різноманітне обладнання, яке вони використовували для скоєння крадіжок грошей з банкоматів.

Наразі затримані, а це 37- та 39-річні безробітні мешканці міста Біла Церква, дають покази. А правоохоронці перевіряють причетність даних осіб до скоєння аналогічних злочинів на території різних регіонів України.

Крім цього, днями міліціонери столичного регіону спільно з колегами Вінницької та Житомирської областей затримали групу осіб, до складу якої входили троє мешканців столиці та один - Черкаської області. Четверо чоловіків, віком 41- та 42-річного віку, підозрюються у скоєні низки крадіжок з банкоматів. Характерна для групи «вузька спеціалізація» - викрадали грошові кошти з терміналів поповнення рахунків.

Під час затримання правоохоронці вилучили маски з прорізами для очей, електронні пристрої для блокування аудіо-відео зв’язку та інші речові докази, які підтверджують причетність чоловіків до вчинення низки аналогічних злочинів.

Група діяла мобільно – пересувались шляхами України на автомобілі марки «Шкода». А їх «злочинний заробіток» становить не одну сотню тисяч гривень.

Наразі підозрюваним інкримінують 19 епізодів.

За даними фактами слідчими відділами Київщини розпочато кримінальні провадження за ч.1, ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Досудове слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ветерани-велосипедисти ...
Наступна новина: У Львівській області ви ...

КОМЕНТАРІ