Волинська "Міліція і громада" готові до співпраці

Волинська "Міліція і громада" готові до співпраці

16.08.13 13:05 0 1018
На базі Луцької міської ради відбулася робоча зустріч працівників міліції Волині, їхніх колег із Америки та місцевої ради.

В рамках проекту з питань вдосконалення взаємодії органів міліції з населенням у місті Луцьку до обласного центру Волині завітали представники Посольства США та Програми ІСІТАП.

Нещодавно в рамках програми із Будапешту повернувся заступник начальника управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Поліщук. А презентувати підхід «Співпраця: міліція і громада» та поінформувати про цілі та завдання представників місцевої влади і керівного складу УМВС та інших співробітників міліції приїхав експерт спільного проекту Джим Альбрехт.

Джим Альбрехт – експерт спільного проекту МВС України та відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні, з питань вдосконалення практики взаємодії органів міліції з населенням. У нього за плечима 25-річний досвід служби у американській поліції. У свій час керував поліцією у Нью-Йорку і впроваджував у життя цю ж програму – «Міліція і громада» (МіГ). З його слів, співпраця правоохоронців з населенням принесла свої позитивні результати.

Головною метою проекту є налагодження тісної співпраці луцької міліції з населенням з метою забезпечення безпеки у місті, профілактики правопорушень, зниження рівня злочинності.

Начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Василь Марчишак, запевнив присутніх, що місцева міліція буде намагатися створити атмосферу взаєморозуміння між міліцією та громадою.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: гнів ...
Наступна новина: Верховний суд Швейцарії ...

КОМЕНТАРІ