Керівник ужгородської міліції зустрівся з журналістами

Керівник ужгородської міліції зустрівся з журналістами

16.08.13 13:07 0 899
Під час брифінгу, що його провів днями т.в.о. начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик, було підведено підсумки роботи міліції обласного центру за 7 місяців року.

За словами керівника, з початку року міська міліція зареєструвала 5326 заяв та повідомлень громадян про вчинення кримінальних правопорушень та пригод, з яких 2555 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Сектор карного розшуку міськвідділу розкрив 188 злочинів, зокрема два вбивства, розбійний напад, 8 грабежів, 141 крадіжку тощо. Виявлено 77 фактів, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків.

Відділ кримінальної міліції у справах дітей провів ряд оперативно-профілактичних заходів: «Діти вулиці», «Денне місто», «Канікули», рейди з виявлення жебракування та бродяжництва, фактів незаконного продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів. Загалом службою складено 100 адмінпротоколів.

Сектором Державної служби боротьби з економічною злочинністю Ужгородського МВ УМВС виявлено 173 злочини у сфері економіки.

Дільничні інспектори міліції розкрили 74 злочини, виявили й притягнули до адмінвідповідальності 1067 осіб, що вчинили різного роду правопорушення.

Працівники ДАІ міста зареєстрували 27 дорожньо-транспортних пригод, в яких три людини загинули та 25 отримали тілесні ушкодження. У 9 ДТП з місць скоєння водії зникали. Задокументовано 1288 порушень правил дорожнього руху, з них 116 фактів керування транспортними засобами в стані сп’яніння.

Діана Дорогій,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Верховний суд Швейцарії ...
Наступна новина: За тиждень в Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ