Закарпаття: "Крала, краду і буду красти!"

Закарпаття: "Крала, краду і буду красти!"

16.08.13 13:55 0 912
Таке життєве «кредо» 20-річної жительки Ужгородського району, котра разом зі своєю молодшою сестрою промишляє крадіжками з квартир в обласному центрі.

Про цих злодійкуватих сестер віком 15 та 20 років, які ніде не працюють, жебракують і крадуть, вже писалося в ЗМІ. Потрапивши у будинок, зловмисниці шукають незамкнені двері і тихенько заходять в квартиру, викрадаючи те, що потрапляє на очі і має цінність.

Правоохоронці постійно нагадують громадянам: зачиняйте вікна і кватирки, обладнайте двері надійними замками та засувами, не залишайте відчиненими вхідні двері, навіть якщо ви дома. Однак, незважаючи на численні застереження міліціонерів, від «липких рук» цих крадійок постраждав днями черговий мешканець міста.

65-річний пенсіонер розповів міліціонерам, що залишив вхідні двері будинку відчинені, а сам вийшов у сад. За кілька хвилин побачив, що дві смаглявки вибігають з його помешкання. Зайшов до хати та виявив, що з шафи зник золотий перстень з чорним каменем та гаманець, у якому знаходилося 383 гривні.

Під час розмови з правоохоронцями потерпілий детально описав обох крадійок. З його слів оперативники одразу зрозуміли, про кого йде мова. Це ті самі крадійки, які кілька днів тому, скориставшись незамкненими дверима в будинку 60-річної ужгородки, викрали гаманець, в якому знаходилися дві кредитні картки, закордонний паспорт та 200 гривень.

Злодійок затримали, проте вони ведуть себе зухвало. Старша каже: «Крала, краду та буду красти. Ніхто мене не засудить, бо я вагітна…». Однак найімовірніше, що у майбутньої дитини в графі про місце народження буде написано: «колонія»...

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка поєднана з проникненням у житло), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років, повідомив т.в.о. начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ви ...
Наступна новина: На Львівщині заготовлено ...

КОМЕНТАРІ