На Хмельниччині професіоналізм працівників Міндоходів працює на якісний розвиток бізнесу

На Хмельниччині професіоналізм працівників Міндоходів працює на якісний розвиток бізнесу

16.08.13 13:10 0 913
На базі Кам’янець-Подільської ОДПІ проведено кущовий семінар – нараду з підвищення ефективності практичного застосування новацій Податкового кодексу та реалізації комплексу заходів з детінізації економіки.

Реалізація цих завдань у структурі Головного управління Міндоходів у Хмельницької області належить управлінню податкового та митного аудиту та управлінню доходів і зборів фізичних осіб. Відповідно до функціональних обов‘язків саме їх працівники здійснюють контроль за додержанням податкового та валютного законодавства, повнотою і своєчасністю сплати до бюджетів, державних цільових фондів податків і зборів, а також неподаткових доходів, установлених законодавством.

Актуальним напрямком у діяльності цих структурних підрозділів є надання методичної допомоги підвідомчим податковим інспекціям.

Обговорення проблемних питань проводилось за напрямками роботи підрозділів податкового аудиту та підрозділів доходів і зборів фізичних осіб. Основну увагу фахівці Міндоходів звернули на такі теми як забезпечення алгоритму відпрацювання підприємств ризикових категорій, аналіз розгляду скарг платників податків, порядок оформлення результатів документальних перевірок, стан роботи по погашенню прострочених податкових зобов’язань, аналіз актів документальних перевірок.

Семінар – нарада пройшла в атмосфері жвавого спілкуванні, та пошуку відповідей на хвилюючі питання. Обговорено всі заплановані питання.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На матч з "Чорноморцем" ...
Наступна новина: Керівник одного із ...

КОМЕНТАРІ