Хмельниччина: гнів п'яних хуліганів «остудили» працівники ДСО

Хмельниччина: гнів п'яних хуліганів «остудили» працівники ДСО

16.08.13 13:05 0 930
Нещодавно у Хмельницькому для співробітників Державної служби охорони видалась надзвичайно «урожайна» доба. Протягом одного дня до відділів міліції було доставлено п’ятьох громадян, які у магазинах та місцях масового скупчення людей вчинили дрібні правопорушення.

З другої години ночі і до півночі наступного дня на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони чотири рази надходили сигнали про спрацювання тривожних сигналізації на охоронюваних об’єктах.

Перший сигнал надійшов близько другої години ночі із бару по вулиці Свободи. 50-річний чоловік, хильнувши зайвого, почав «господарювати» в закладі. В результаті його дій найбільше дісталося дверям. Гульвіса кинув в них пляшкою та пошкодив. Директор закладу, побачивши дану ситуацію, викликала групу затримання Державної служби охорони. Чоловікові після протверезіння доведеться надати пояснення стосовно «нічної пригоди» співробітникам Зарічанського відділу міліції.

Близько пів на дев’яту годину вечора допомога співробітників ДСО знадобилася працівниці магазину в мікрорайоні Дубово. За словами продавчині, двоє захмелілих парубків зайшли до магазину. Хлопці почали чіплятися до жінки та інших покупців. Слово за слово і в хід пішли лайливі слова. Будь-які намагання заспокоїти чоловіків і відновити нормальну роботу магазину закінчувалися невдачею, тому продавець вирішила скористатися тривожною кнопкою ДСО. Примчавши на виклик, співробітники спецпідрозділу груп затримання спробували заспокоїти 23-річного жителя одного з сіл Хмельниччини та 24-річного львів’янина, проте на зауваження міліціонерів вони не реагували. Держохоронці завдяки тактично правильним діям затримали агресивних хлопців. Гульвіс спочатку було доставлено на експертизу до медичного закладу для з’ясування стану алкогольного сп’яніння, а згодом до Південно-Західного відділу міліції — для подальшої перевірки.

За кілька хвилин подібна ситуація сталася в магазині, що в мікрорайоні Гречани. До магазину зайшов 30-річний чоловік, який перебував в нетверезому стані. Як і в попередньому випадку, чоловік ображав продавців та погрожував фізичною розправою. Жінки не стали терпіти образ нахаби та натиснули на тривожну кнопку ДСО. Остаточно заспокоївся чоловік в Південно-Західному відділку міліції, де дав пояснення щодо своїх неадекватних дій.

Близько опівночі ще одного агресивного чоловіка довелося вгамовувати наряду групи затримання ДСО. Горе-покупець зайшов до цілодобового магазину і, ледь переступивши поріг закладу, почав грубіянити продавчині. Жінка не стала терпіти образ та лайливих слів на свою адресу і натиснула на тривожну кнопку ДСО. Приїхавши на виклик, держохоронці попросили чоловіка вийти з магазину та піти додому. Проте молодик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, категорично відмовлявся покинути торгівельне приміщення і поводився зухвало не тільки з продавчинями, а й з працівниками міліції. Тож, для з’ясування всіх обставин справи, його було запрошено до Центрального відділу міліції.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська "Міліція і ...

КОМЕНТАРІ