В Івано-Франківській області рятувальники дбають про безпеку літніх людей

В Івано-Франківській області рятувальники дбають про безпеку літніх людей

16.08.13 13:13 0 1000
14 липня працівники Управління ДСНС в Івано-Франківській області провели тематичний виступ в Івано-Франківському територіальному центрі обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Цього разу рятувальники поспілкувалися з людьми про небезпеки літнього періоду.

Під час зустрічі працівники служби порятунку розповіли людям про трагічні випадки пожеж, надзвичайних ситуацій, що трапляються на Івано-Франківщині. Вони звернули увагу присутніх на необхідність дотримання правил пожежної безпеки у поводженні з вогнем, під час користування електро- та газовими приладами. Також рятувальники застерегли людей від вживання у літній період різноманітних страв з грибів. Адже відомо, що вони погано перетравлюються у старшому віці, а це може призвести до проблем зі здоров’ям.

Присутні також мали можливість поспілкувалися з медичним працівником Управління ДСНС в області. Зокрема, лікар пункту охорони здоров’я дала рекомендації щодо поводження людей похилого віку у спекотні дні, щоб уникнути сонячного чи теплового удару.

Наприкінці зустрічі працівники Управління ДСНС в Івано-Франківській області вручили всім присутнім пам’ятки з номерами телефонів служби порятунку та інформацією про дії у разі виникнення пожежі.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ