У Львівській області понад три сотні Бродівських платників стали власниками електронних ключів

У Львівській області понад три сотні Бродівських платників стали власниками електронних ключів

16.08.13 13:23 0 891
Звітувати, не виходячи з дому, та використовувати усі переваги електронного спілкування з податківцями можуть власники цифрових підписів, які з лютого цього року безкоштовно видає Акредитований центр сертифікації електронних ключів.

Протягом шести місяців цього року підрозділом реєстрації користувачів при Бродівському відділенні Буської ОДПІ ГУ Міндоходів у Львівській області видано ключі електронного цифрового підпису 311 платникам податків, з них 116 юридичним особам та 195 фізичним особам-підприємцям.

За допомогою таких електронних ключів, які використовуються юридичними та фізичними особами, як аналог власноручного підпису для надання електронному документу юридичної сили, можна звітуватись в режимі он-лайн до органів Міндоходів, Пенсійного фонду та органів статистики. Цифровий підпис є не тільки своєрідним захистом податкової звітності, що надсилається в електронному вигляді. Отримання електронних ключів має і додаткові плюси. Окрім основної сфери застосування підпису, такої як звітування, платники податків за його допомогою можуть укладати договори в електронній формі з іншими суб'єктами господарювання.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ