У Львівській області неповнолітній хлопчина у Золочеві викрав з автомийки іномарку

У Львівській області неповнолітній хлопчина у Золочеві викрав з автомийки іномарку

16.08.13 13:19 0 934
У чергову частину Золочівського райвідділу о 1.30 годині зателефонував 25-річний місцевий житель, який повідомив про крадіжку автомобіля «Форд» з однієї з автомийок міста.

Як повідомив начальник Золочівського райвідділ міліції Богдан Лазорчик, завдяки оперативному реагуванню співробітників слідчо-оперативної групи, місце розташування авто було встановлено. Автомобіль знаходився на обочині автодороги у місті Золочів, а саме - на вулиці Львівській. За кермом працівники міліції виявили 17-річного жителя Золочева, вже раніше судимого за крадіжку. Хлопець наразі дає пояснення з приводу своїх незаконних дій.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу (незаконне заволодіння транспортним засобом). Молодику загрожує штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Випадок крадіжки транспортного засобу зафіксовано й у Пустомитівському районі. Там жертвою став 68-річний львів’янин. Пенсіонер звернувся до правоохоронців Пустомитівщини з проханням вжити заходів щодо розшуку його авто «ЛуАЗ-1302». Як виявилось, ще з 2012 року авто знаходилось на території поселення Бережани Пустомитівського району у неробочому стані та без належного нагляду.

Заявник оцінює завдану йому шкоду у 16 тисяч гривень. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Перевірка триває.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Управління МВС України в ...
Наступна новина: На Сумщині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ