Рівненщина: на Дубровиччині 120 користувачів касової техніки працюють за новим вимогами

Рівненщина: на Дубровиччині 120 користувачів касової техніки працюють за новим вимогами

16.08.13 13:05 0 1042
Зміни в поданні звітності з використання реєстраторів розрахункових операцій обговорили за «круглим столом». У заході взяли участь начальник Дубровицької ОДПІ Любов Панько, представники підприємницької спільноти району, місцеві ЗМІ.

Любов Леонідівна повідомила присутнім, що Законом України від 21.06.2013 р. №357-VП перенесено термін набрання чинності вимоги щодо подання звітності, пов’язаної із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій, по дротових або бездротових каналах зв’язку, з 1 липня 2013 року на 1 січня 2014 року. При цьому обов’язок подання електронної звітності для користувачів касової техніки не скасовано.

Начальник ОДПІ нагадала, що існуючі моделі касових апаратів можна доопрацювати, обладнавши їх новими модемами, або придбати нову техніку. Для цього необхідно звертатися до Центрів сервісного обслуговування касової техніки. Платникам, які ще не перейшли на електронне звітування, необхідно взяти до уваги новий Державний реєстр РРО.

Як повідомила Любов Панько, на до Системи зберігання і збору даних приєднано 120 РРО, що становить майже 53,6 відсотка загальної кількості зареєстрованих на Дубровиччині касових апаратів.

Під час зустрічі йшлося також про переваги електронної звітності, порядок безкоштовної видачі ключів електронного цифрового підпису.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинська міліція ...
Наступна новина: Хмельниччина: гнів ...

КОМЕНТАРІ