В Чернівецькій міській раді проходить фотовиставка

В Чернівецькій міській раді проходить фотовиставка

17.08.13 10:05 0 931
16 серпня, у Галереї Ратуші в рамках проекту “Світлини історії” проходить фотовиставка, метою якої є історичне порівняння давніх листівок із сучасним виглядом пам’яток Чернівців та їхньому відтворенню в сучасній інтерпретації.

“Виставка складається із світлин, які було зроблено у Чернівцях волонтерами із Словаччини, Литви, Італії, Молдови та України, – каже учасниця проекту з міста Дніпропетровськ Дар’я Козян. – Кожен обирав собі об’єкт, який сподобався, досліджував його історію, фотографував та готував світлини для презентації”.

Також учасники проекту поспілкувалися із заступником Чернівецького міського голови Петром Ротарем. Волонтери висловили захоплення Чернівцями та подякували міській владі за гостинність. У свою чергу Петро Ротар наголосив на важливості проекту та запросив учасників завітати в наше місто наступного року.

Виставка триватиме протягом дня до 17:00.

Довідково:

«Світлини історії» – молодіжний обмін, який зібрав 26 учасників з 5 країн (Україна, Італія, Молдова, Литва та Словаччина) в Чернівцях щоб дослідити історію міста, обмінятися думками про історію та згадку міста в європейському контексті та дізнатися більше про мультикультурну спілку Чернівців.

Проект організовано еколого-культурним центром “Бахмат” за участі AVI Moldova (Молдова), Associazione InformaGiovani (Італія), Jaunimo Verslo Biuras (Литва), Mladi Info (Словаччина) та місцевих партнерів: МВО “СВІТ-Україна”, Чернівецької Міської Ради, Чернівецького Музею історії та культури євреїв Буковини, Чернівецького Національного Університету ім. Ю.Федьковича та за підтримки програми “Молодь в дії” Європейського Союзу.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську з ...
Наступна новина: На Хмельницькій АЕС працює ...

КОМЕНТАРІ